La dimensió que està tenint el Dia de l’Educació Física al Carrer enguany s’explica en bona part per la incorporació de col·laboradors en la tasca de difusió. Des d’aquest espai, com a COPLEFC, els volem agrair a tots el suport que estan oferint al DEFC. Entre els més de trenta col·laboradors, hi ha la Generalitat, mitjançant la Secretaria General de l’Esport i el Departament d’Educació i els serveis educatius de l’Alt Empordà, l’Alt Penedès i el Berguedà; l’Administració local: amb els ajuntaments de Balaguer, Barcelona, Berga, Igualada, Lleida, Moià, Roses, Salou, Sant Cugat del Vallès, Sant Pere de Ribes, Tarragona (i el seu Patronat Municipal d’Esports de Tarragona) i Vilanova i la Geltrú; els consells esportius del: Gironès, Segrià, Pla d’Urgell, Baix Empordà, Alt Empordà, Segarra, Anoia, Maresme, Pla de l’Estany, Tarragonès, a més a més aplegats a la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), i la Universitat Rovira i Virgili, la Gasol Foundation i la Fundació Esportsalus, entre d’altres que s’hi poden afegir.