Han passat quinze dies des de l’inici de les inscripcions al DEFC 2022 i les xifres ja van adquirint rellevància: 89 centres i 16.198 alumnes involucrats, la qual cosa significa que… fent una extrapolació aritmètica, com que encara resten 49 dies, amb el ritme actual es podrien assolir unes dades no vistes mai, ni més ni menys que al voltant de 350 centres participants i… prop de 65.000 alumnes. Seria fantàstic!

Però com que no s’han de fer volar coloms, és millor anar pam a pam i com diu la dita: de mica en mica s’omple la pica. Ara bé, el repte més immediat, pel que fa a participació, són el centenar de centres i els vint mil alumnes.

I a més a més, un repte igualment important: difondre que l’Educació Física és una matèria imprescindible per a la nostra comunitat educativa, perquè suposa els fonaments de la societat saludable del present i del futur. Passa-ho!