Una bona logística organitzativa és imprescindible per a l’èxit de qualsevol edició del Dia de l’Educació Física al Carrer.

Perquè hi hagi algun element distintiu, simbòlic, perdurable, el COPLEFC obsequia les i els professors i mestres encarregats directes de l’organització a cada centre de la jornada del DEFC amb una samarreta tècnica, un petit obsequi per la dedicació i una col·laboració imprescindible, perquè a Catalunya el DEFC el promou no solament el COPLEFC, sinó cadascun dels docents que s’hi impliquen i que, d’aquesta manera, també són COPLEFC i fan el DEFC. No són jocs de paraules, sinó una imbricació que permet grans coses, perquè com diu un dels lemes del Col·legi: “Si vols anar lluny, uneix-te”.

S’ha previst que fins a 150 alumnes inscrits en un centre, s’enviaran dues samarretes identificadores dels responsables de l’activitat, i en el cas que els alumnes inscrits siguin més de 150, aleshores se’n trametran quatre, perquè així es podrà continuar identificant amb facilitat qui dirigeix l’acte de l’Educació Física al Carrer. I ja se n’estan enviant… com mostra fotografia!