El DEFC va creixent i creixent, és a dir, l’Educació Física tindrà més i més presència a l’espai públic el dia 27 d’abril. Què hi pot haver més potent que veure augmentar el recompte cada dia?

Ara mateix més de 160 mestres i professors d’arreu de Catalunya ja són protagonistes d’aquesta fita compartida que serà el DEFC en una nova edició al carrer, per mostrar-se als ulls de tothom.

Gràcies a aquests companys i companyes que s’han organitzat amb l’equip directiu, han demanat quan ha calgut l’ús de l’espai públic a l’Ajuntament de la localitat, i hi han organitzat activitats o pròpiament la classe d’Educació Física…, tenim més de 160 raons i més de 30.000 veus que faran possible el DEFC, i només això ha d’empènyer que siguin encara més centres els que hi prenguin part i moltes més veus les que se sentin perquè aquell dia, com a botó de mostra, la societat tingui present l’Educació Física i la seva finalitat: una ciutadania més saludable, físicament i emocional, individualment i col·lectiva.

Que la mandra no et venci: inscriu el teu centre i participa en la festa i participa de la festa. Marca la teva fita al mapa!