La presència al territori és important, perquè des del COPLEFC es vol difondre el missatge del DEFC arreu. Es tracta que tota la comunitat educativa com a protagonista principal,  però també la societat en general, d’una manera complementària, veient-ho, comprovant-ho al carrer, pugui assumir la cultura de l’Educació Física i la vida saludable basada precisament en l’exercici físic com a pal de paller.

Doncs si Catalunya té 42 comarques, enguany ja estem assolint una altra fita remarcable de difusió de la cultura DEFC, perquè en aquests moments ja hi ha presència d’activitats previstes en 33 comarques de tot el país. Esperem i desitgem que ben aviat, si pot ser aquest mateix any, puguem portar la jornada a totes les comarques catalanes.

De moment, la demarcació de Girona ja ho ha fet, té totes sis comarques amb actes. Per tant, anem bé…