El Concurs del DEFC 2022 ja està obert. Per tant, si ja vau fer el DEFC en companyia dels vostres alumnes i en vau gaudir, ara és el moment d’exposar la vostra experiència, d’afegir la vostra peça al gran mosaic d’imatges que suposar el DEFC per tot el territori, amb molts paisatges diferents i multitud d’activitats que defineixen el que és l’Educació Física avui dia, en plena tercera dècada del segle XXI.

A més a més, les i els col·legiats que presentin imatges, optaran a un premi en material esportiu per al centre de 300 euros, gràcies al patrocini de PG Equipament Esportiu. Serà bo posar-ho difícil al jurat, primer popular entre els dies 17 i 27 de maig, i després de la Junta.

De moment ja han arribat prop d’una vintena d’imatges, perquè encara falta la teva! Recorda: Concurs Fotogràfic DEFC.