El Concurs del DEFC 2022 ja té el seu mosaic de fotografies, vingudes de tot arreu, mostrant situacions diverses, captades en entorns variats i amb múltiples creativitats. Per tant, ara és el torn de continuar fent DEFC cedint la veu a qui vulgui votar. Ja veurem quants vots s’han emès, és a dir, quina serà la participació al Concurs Fotogràfic del DEFC, per posar les coses difícils al jurat que haurà de triar entre les deu fotografies amb més suports.

Una vegada tancat el termini de presentació de fotografies, hi ha un total de 41 d’imatges, algunes amb títols només descriptius, d’altres que són més metafòrics i suggeridors, les unes solament amb conceptes nominals, i n’hi ha amb tots els ets i uts de la frase… Però en tots els casos recomanem de mirar la foto, llegir-ne el títol i gaudir del que volen transmetre totes i cadascuna de la imatges d’una veritable exposició fotogràfica del DEFC 2022.

Així doncs, ara és el moment de votar, entre els dies 17 i 27 de maig, i proposar les deu finalistes. Voteu!