Més d’hora que mai ja se sap quina és la data de la propera edició del DEFC. Concretament, el dia 26 d’abril de 2023 serà el moment de tornar a sortir al carrer amb l’Educació Física, i així socialitzar-la i promoure hàbits saludables. Cal insistir-hi any rere any i fer divulgació i difusió dels hàbits saludables, perquè l’Educació Física és una matèria imprescindible per a una ciutadania sana. I cal posar l’esperança en el jovent, en el futur.

Aquest és el dia de la nostra professió en l’àmbit de  l’educació. Cal celebrar-lo com es mereix, és a dir, fent allò que els EFE docents saben fer, que és Educació Física, que no és solament una assignatura, sinó una matèria imprescindible, com l’evidència dels neurocientífics van recordant una vegada i una altra.

I per acumular encara més bagatge, el 26 d’abril de 2023 l’Educació Física afegirà una altra motivació d’acord amb els ODS, concretament el que fa referència a la mobilitat sostenible. Perquè gaudir de l’Educació Física és promoure un món sostenible, i el món podrà ser-ho amb una mobilitat també més sostenible. Visca el DEFC!

Així doncs, com es diu habitualment al món de l’organització d’esdeveniments: RESERVA LA DATA AL TEU CENTRE, per un DEFC encara més conegut, per un DEFC encara més important!

Darrera crida abans de les vacances: mestres, professors i professores… acabeu el curs deixant reservada aquesta data en la planificació del curs vinent i que gaudiu d’un bon estiu!

DEFC, 26 d’abril de 2023