Ja hi ha fotografia guanyadora del Concurs DEFC 2022. Concretament es tracta de la imatge feta per la docent Anna Llauradó Gateu de l’Escola de Maspujols, localitat del Baix Camp (Tarragona).

Si a la votació popular va obtenir inicialment 598 vots, xifra que li va permetre passar a la fase final, juntament amb les altres seleccionades, el jurat ha acabat atorgant-li el premi, sobretot honorífic de voler captar l’ànima i l’esperit del Concurs Fotogràfic del DEFC, ja que vol expressar que no és una activitat dirigida qualsevol, sinó que reivindica el DEFC, per bé que sigui de manera senzilla, però hi ha un element important, com la situació en plena plaça pública, en un lloc de visibilitat important al poble, com ho és sempre la plaça de l’Església. I el tercer element rellevant de la imatge és la implicació decidida de l’alumnat que està fent Educació Física.

Per tant, es podria dir que a la fotografia hi ha dos monuments: un d’històric, perenne, que és l’església, i un de present i de futur, com són els infants i joves, centrats en la pràctica d’Educació Física, també amb la docent que els educa. Enhorabona!

PG Equipament Esportiu properament farà arribar el material per valor de 300 euros, d’acord amb les bases del Concurs, a l’Escola de Maspujols, representada per Anna Llauradó Gateu.

D’altra banda, felicitats a totes les fotografies finalistes, com a la resta que es van presentar. Només una darrera dada: han estat prop de 4.000 els vots rebuts per poder seguir el procés del Concurs Fotogràfic DEFC 2022.